Projecten

Project Wildeman is een geweldig muziektheatergezelschap van vier eigenzinnige performers die muziek, gesproken woord en beweging combineren. Strakke woordsalvo’s en maniakale rondedansen worden moeiteloos afgewisseld met soundscapes en rake poëtische oneliners. Kernwoorden hierbij zijn ritme, klank, herhaling en fysieke uitputting. Project Wildeman creëert een taal voor de zintuigen. Een taal die ademt, trilt en schreeuwt. Ik help ze bij het uitstippelen van hun marketingstrategie en de uitvoering hiervan.

Ragazze Quartet is een fantastisch Nederlands strijkkwartet dat opvalt door haar muzikale bevlogenheid, talent, veelzijdigheid en presentatie. Ze initieert, organiseert en produceert geënsceneerde voorstellingen waarbij ze het traditionele, 20e-eeuwse en hedendaagse repertoire voor strijkkwartet op eigentijdse wijze presenteert. Ik help ze bij het opzetten van een marketingstrategie.

Marieke Coppens is een ijzersterke beeldend en performancekunstenaar. Ik help haar met het  bepalen van de marketingstrategie en het uitvoeren van het publiciteitsbeleid voor het project Blue Creates the Open Space. Bovendien componeer ik voor dit project de muziek, maar dat is een ander verhaal.

Stadsherstel Bijzondere Locaties zet zich in voor het behoud van bijzondere monumenten in Amsterdam en omstreken door deze locaties een culturele bestemming te geven. Op dit moment help ik ze met de communicatie rondom de verschillende culturele activiteiten (concerten, theatervoorstellingen en exposities) die plaatsvinden in o.a. De Duif, De Posthoornkerk en Het Zonnehuis.

Daarnaast assisteer ik verschillende kunstenaars met het schrijven van subsidieaanvragen.

Deze pagina is onder constructie, maar dan weet je in ieder geval waar ik me op dit moment mee bezig houd. Heb je een interessant cultureel project waarvan je denkt dat je mijn hulp kan gebruiken dan kan je me altijd even bellen of mailen