Over

Ik ben Harmen Kuiper, gediplomeerd marketeer en bewezen communicatieadviseur. Heb heel wat communicatiekilometers op de teller als senior media-adviseur en account director bij media- en reclamebureaus, waaronder mediaxplain*. In die hoedanigheid heb ik gewerkt voor o.a. Amsterdam RAI, Batavia Stad, Kyocera, Auto Trader, Koninklijke Marine, Campina en het Ministerie van Verkeer en Waterstaat.harmen kuiper communicatieadvies voor de culturele sector redactie subsidieaanvragen

In 2007 heb ik er voor gekozen alleen nog maar te werken voor zaken waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik heb me volledig gestort op de culturele sector. Ik heb verschillende kunstenaars geassisteerd bij het aanvragen van subsidies, ben een tijd lang fulltime muzikant geweest en heb jarenlang de marketing en communicatie gedaan bij Theaterzaken Via Rudolphi. Daar heb ik o.a. Theatergroep Carver, Muziektheatercollectief Het Volksoperahuis en kindertheatergroep Tafel van Vijf onder mijn hoede gehad.
Op dit moment werk ik o.a. voor Project Wildeman, Stadsherstel Bijzondere Locaties en Blue Creates The Open Space. Kijk hier voor een overzicht van de huidige projecten.

Als bestuurslid ben ik o.a. betrokken bij Theatergroep Wie Walvis (jeugdtheater) en Stichting Trebelsee (literaire en beeldende kunstprojecten). En mocht je het je afvragen… ja, de naam Harmensz. verwijst naar Rembrandt Harmensz. van Rijn.

Deze pagina is onder constructie, maar mijn LinkedIn is op orde.